Lejátszó


A koronavírus okozta vészhelyzet miatt a Kerékpárral Borsodban weboldalon a filmek továbbtömörítve, csökkentett méretben tekinthetők meg. Innentől lejátszó asztali számítógép esetén automatikusan állítja be a képminőséget az ön eszközéhez és internetsebességéhez.
A képminőséget lejjebb is vehetik, a jobb oldali fogaskerék ikonra kattintva.
A magam részéről ennyit tehetek hozzá ahhoz, hogy csökkentsük a hálózatra nehezedő terhelést.
Az én oldalam egy csepp a tengerben, de sok kicsi sokra megy.


****************************************************************
Korábbiak


Amennyiben a lejátszás akadozik, a jobb oldali fogaskerék ikonra kattintva állítsa alacsonyabbra  a képminőséget. 
A hiba meg fog szűnni.
A kellemetlenségért elnézést kérek.

Mobil és táblagép esetén a lejátszó automatikusan állítja be a sebességet az Ön eszközéhez és internetsebességéhez. Így ez a hiba elvileg itt nem jelentkezhet, de ha véletlenül mégis, a megoldás fent.

Asztali számítógépek (laptopok) használatakor a lejátszót automatikusan az elérhető legjobb képminőségre állítottam (1080p). A lejátszás így indul el. 
A filmeket nagyon erősen tömörítettem, méretük kicsi, lejátszásuk átlagos laptopon és netsebességnél, normál körülmények között elvileg nem jelenthet gondot. Mivel azonban a Windows-nál nincs olyan, hogy "normál körülmények" (bármikor jöhet egy frissítés, elindulhat lemezkarbantartás, a háttérben egy alkalmazás, bármi), ezért ez a hiba ritkán, de jelentkezhet.
Nagyon egyszerű okból választottam az 1080p minőséget laptopok esetén. Ócska és öreg kamerákkal dolgozom, és igenis, büszke vagyok arra, hogy ilyen körülmények között ilyen képminőséget tudok biztosítani Önöknek.

Ezen a helyen jegyzem meg, hogy amennyiben a filmekben véletlenül kép- vagy hanghibát tapasztal valaki, az 99,999 százalékos valószínűséggel a lejátszó (videótárhely) hibája.
Én nem készítek olyan filmeket, melyekben kép- és hanghibák vannak.

Kérem, segítse munkámat azzal, hogy megírja nekem, ha bármilyen fennakadást tapasztal a lejátszással és/vagy a weboldal működésével kapcsolatban.